We zijn blij te kunnen vermelden dat een podotherapeutische behandeling in onze praktijk weer mogelijk is. Natuurlijk staat uw en onze veiligheid voorop; daarom zal er langzaam opgestart worden en is onze werkwijze aangepast. Hieronder leest u alles over de nieuwe maatregelen.

Hoe ziet de podotherapeutische zorg er nu uit?

Wanneer u graag een afspraak wilt maken voor podotherapie, kunt u contact opnemen met de praktijk (voorkeur via mail: info@feetsupport.nl). We zullen telefonisch alvast een aantal vragen stellen om te bepalen of we u kunnen behandelen in de praktijk, of dat e-consult een betere optie is.

Indien u tot de kwetsbare groep behoort, geven wij nog steeds de voorkeur aan een video- of telefonisch consult. Mocht het toch wenselijk zijn om in de praktijk te gaan behandelen, wordt dit in overleg besloten.

Als uw eerdere afspraak is afgezegd vanwege het coronavirus,  dan nemen we telefonisch contact met u op. Wij stellen een aantal vragen om te beoordelen of en hoe we uw behandeling weer kunnen opstarten.

Maatregelen

Wij bewaken de hygiëne door het gebruik van beschermingsmiddelen en door te desinfecteren. Ook plannen we de voldoende tijd rondom de bezoeken in om contact met andere patiënten te vermijden. Om uw afspraak zo veilig mogelijk te laten verlopen nemen wij de volgende maatregelen in acht.

Werkwijze praktijk

 • Wij behandelen alleen op afspraak
 • Kom stipt op tijd op de afspraak (niet te vroeg)
 • Volg de instructies van de medewerkers op
 • Bij binnenkomst bent u verplicht uw handen te desinfecteren met gel (vermijd naderhand contact met uw mobiel, mond, gezicht etc.)
 • Hoezen en niezen in de elleboog
 • Wacht in de wachtkamer totdat wij u op komen halen
 • Wij gebruiken waar nodig mondkapjes/ handschoenen /brillen en desinfectie*
 • Wij verwachten dat u 1,5 meter afstand houdt in de wachtkamer en in de behandelkamer indien mogelijk.
 • Kom alleen tenzij dit niet haalbaar is

Kom niet bij symptomen van corona:

 • Hoesten
 • Niezen
 • Koorts hoger dan 38 graden
 • loopneus
 • Keelpijn
 • Kortademig
 • Geur- en smaakverlies
 • Hoofdpijn
 • Indien een huisgenoot koorts heeft, dient u zelf ook thuis te blijven totdat de huisgenoot 24 uur koortsvrij is, eerder kunt u niet door ons behandeld worden
 • Bij klachten of twijfelachtige klachten, vooraf bellen

*Beschermingsmiddelen
Wij dragen persoonlijke beschermingsmiddelen conform de richtlijnen van het RIVM in de volgende gevallen:

 • Wanneer je chronisch ziek bent en er verhoogd risico voor infectie bestaat;
 • Wanneer je ouder dan 70 jaar bent.
 • De 1,5 meter niet gewaarborgd is

Online podotherapie met gebruik van videoconsult

E- consult
Zijn uw steunzolen aan vervanging toe of heeft u podotherapeutisch advies en/of behandeling nodig? Met een paar eenvoudige stappen kunnen wij voor u aan de slag. Het is in veel gevallen een zeer goed alternatief voor een fysiek consult. Het is zelfs mogelijk om een zooltherapie aan te meten.

Voordelen: zeer gebruiksvriendelijk, flexibel in te plannen, geen reistijd en lagere kosten!

Zie voor meer informatie: https://www.feetsupport.nl/online-praktijk/

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor één van bovengenoemde diensten dan vragen wij u bij voorkeur om via de e-mail contact op te nemen. Dit kan via het algemene e-mailadres: info@feetsupport.nl

We hopen op deze manier weer van dienst te kunnen zijn en willen u alvast bedanken voor uw begrip tijdens deze bijzondere tijden.

Coen Smit | Feet Support

Terug naar Blogs