Een nieuw gezicht in de praktijk!

Feet Support is aan het groeien en daarom mogen wij onze nieuwe collega Nadia Winkeler verwelkomen! Zij zal vanaf 1 oktober als podotherapeut het team komen versterken. Maak hieronder kennis met deze kundige dame en wie weet ziet u haar binnenkort in de praktijk.

Hallo! Ik ben Nadia Winkeler. Wellicht leuk om te beginnen met wat persoonlijke weetjes. Oorspronkelijk kom ik uit Oldenzaal, maar woon nu in Enschede samen met mijn vriend en kersverse puppy. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ben ik actief met kettlebells.

Nadia banner

Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Feet Support. Voorheen was ik werkzaam als podotherapeut in een comfort schoenenwinkel. De perfecte plek om veel kennis op te doen over de combinatie tussen podotherapie en schoenen. Vanaf 1 oktober zal ik dus werkzaam zijn als podotherapeut bij Feet Support en ik ga graag met u de uitdaging aan om klachten te verhelpen.

Ik ben er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw probleem. Mijn advies is: loop nooit te lang door met pijn.

Naast het helpen van volwassenen, heb ik een bijzondere passie ontwikkeld voor het werken met kinderen. Een kind hoort op te groeien zonder pijn en vrij te kunnen bewegen. Wanneer dit belemmerd wordt, kijk ik graag mee op welke manier we dit kunnen verhelpen. Verschillende methoden, zoals steunzolen, schoenadvies of oefeningen, kunnen hieraan bijdragen. Groei is namelijk de belangrijkste periode en de meeste vormbare in ons leven. Ik sta ervoor om alles eruit te halen wat erin zit!