sandalen op maat

Sandalen op maat

We vinden het allemaal heerlijk om met sandalen en teenslippers te lopen. Het liefst sandalen op maat en helemaal perfect passen. Helaas biedt het standaard assortiment weinig tot geen schoenen met uitneembare zool of specifieke breedte / lengtemaat. Stijlvolle, goede schoenen voor moeilijke voeten zijn bijna gewoon niet te vinden. Zie onze flyer.

Hoe werkt het?

Volstaat het standaard assortiment niet? Stel ze dan gewoon helemaal zelf samen! Speciaal voor de zomer maken wij teenslippers en sandalen op maat. Jij kiest het model en het materiaal. Wij zorgen dat deze compleet aansluit bij jouw voeten. Hoe we dat doen? Hiervoor werken wij samen met Sandalinos.

Op hun website kies je uit het gewenste model en materiaal. Daarna ontvang je een unieke code waarmee je bij ons een afspraak kunt maken voor het aanmeten. Let op! De levertijd is gemiddeld 4 tot 6 weken. Wil je dus voordat de vakantie en het echte zonnige weer begint jouw sandalen of teenslippers dragen? Wees er dan snel bij en stel jouw Sandalinos vandaag nog samen!

Let op bij sandalen op maat!

De levertijd van een Sandalino is gemiddeld 4 tot 6 weken. Wanneer je ze komt ophalen, geef dan even bij de receptie aan dat het om Sandalinos gaat.

Diensten

Feet Support
Hellendoorn

Koemaste 2C
7447 AV Hellendoorn
Telefoon: 0548-226288
Email: info@feetsupport.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00 – 12:00
Dinsdag: 8.00 – 12.00
Woensdag: 8.00 – 17.00
Donderdag: 8.00 – 17.00
Vrijdag: 8.00 – 17.00

Therapeut

Coen Smit
Willemijn Tenten

Afspraak plannen