Bezoek onze praktijk voor podotherapie in Lochem

Een bezoek aan onze praktijk voor podotherapie in Lochem bied je misschien wel uitkomst voor jouw voet-, knie of rugklachten.

Feet Support is gevestigd in Fysiotherapiepraktijk de Brug in Lochem. Binnen dit centrum werken verschillende disciplines samen om de beste patiëntenzorg te leveren. Jaarlijks kwamen er patiënten vanuit de regio Bronckhorst naar Feet Support in Nijverdal-Hellendoorn. De opening in Lochem was dan ook een logische stap vooruit om patiënten dichter bij huis te ondersteunen.

Voor onze (sport)podotherapie zetten we innovatieve technieken in, zoals echografie en een videoanalyse van het looppatroon. Op basis van een uitgebreid onderzoek stellen we een behandeling samen. We doen dit volledig passend op welke behoeften jouw lichaam heeft. Dit kan betekenen dat er zolen worden aangemeten of dat we bijvoorbeeld een looptraining ontwikkelen. Indien nodig maken we gebruik van de sterke samenwerking met fysiotherapie de Brug voor een compleet zorgaanbod. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Onze vestiging in Lochem bevindt zich in de nabije omgeving van Zutphen, Hengelo gld, Vorden, Ruurlo en Laren.

Feet Support
Lochem

Haalmansweg 1
7241 CP Lochem
Telefoon: 0548-226288
Email: info@feetsupport.nl

Openingstijden

Dinsdag: 12.00 – 17.00 uur
Donderdag: 12.00 – 17.00 uur

Therapeut

Coen Smit

Afspraak plannen