Bezoek onze praktijk voor podotherapie in Hellendoorn

Een bezoek aan onze praktijk voor podotherapie in Hellendoorn bied je misschien wel uitkomst voor jouw voet-, knie of rugklachten.

Onze behandeling varieert van het aanmeten van podotherapeutische steunzolen en sportzolen tot aan het geven van schoenadvies en looptrainingen. Feet Support is de eerste praktijk in Twente met een gespecialiseerd tak in het behandelen van sportblessures. Hiervoor kun je langskomen op het podotherapeutische spreekuur speciaal voor sporters. Onze kracht zit in de sterke samenwerkingen met fysiotherapeuten, schoenadviseurs, diëtisten en artsen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Sinds 2015 zijn wij gevestigd in het medische centrum ZorgSaam voor podotherapie in Hellendoorn. Binnen dit centrum werken verschillende disciplines samen om de beste patiëntenzorg te leveren. Zo hebben Feet Support en Fysiotherapie ZorgSaam de krachten gebundeld en Hielpijn Centrum Twente opgericht. Door deze kennis en kunde met elkaar te delen, zijn we in staat unieke totaalbehandelingen te bieden.

Onze vestiging in Hellendoorn bevindt zich in de nabije omgeving van Nijverdal, Almelo, Vroomshoop en Ommen.Feet Support Hellendoorn

Koemaste 2C
7447 AV Hellendoorn
Telefoon: 0548-226288
Email: Info@feetsupport.nl

Openingstijden

Dinsdag: 8.00 – 17.00
Woensdag: 8.00 – 17.00
Donderdag: 8.00 – 12.00
Vrijdag: 8.00 – 12.00

Therapeuten

Coen Smit
Willemijn Tenten

Afspraak plannen