Bezoek onze praktijk voor podotherapie in Wierden

Een bezoek aan onze praktijk voor podotherapie in Wierden bied je misschien wel uitkomst voor jouw voet-, knie of rugklachten.

Met trots kunnen we zeggen dat Feet Support inmiddels is uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor sporters en mensen met algemene voet-, knie-, en rugklachten. Onze praktijk is gevestigd in Fysiotherapiepraktijk Fyzio Totaal in Wierden.

Kom gerust eens langs voor onze deskundige behandelingen, zoals het aanmeten van podotherapeutische steunzolen of sportzolen, een behandeling voor sportblessures of het geven van schoenadvies. Wij bieden voor sporters speciale podotherapie aan om hen extra te ondersteunen bij blessures. Hierbij houden we rekening met bewegingspatronen, technieken en de ondergrond waarop je traint.

Wij vinden het belangrijk om kennis en kunde te delen, zodat we patiënten nog beter kunnen helpen. Daarom werken wij samen met de fysiotherapeuten van Fyzio Totaal Tibben. Zo bieden we je een unieke en complete behandeling volledig afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft.

Onze vestiging voor podotherapie in Wierden bevindt zich in de nabije omgeving van Nijverdal, Almelo, Vriezenveen en Hengelo.

Feet Support
Wierden

Nijverheidsstraat 7
7641 AB Wierden
Telefoon: 0548-226288
Email: info@feetsupport.nl

Openingstijden
Woensdag: 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur

Therapeuten

Coen Smit
Willemijn Tenten

Afspraak plannen