Waar Feet Support voor staat

“Het is onze missie om jou gezond te laten bewegen in het dagelijkse leven en tijdens sportactiviteiten. Wij leveren zorg op maat, want iedereen is uniek. Dat vraagt om een individuele benadering van jouw klachten. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en jouw eigen inbreng. Wij leveren kwaliteit door te innoveren en goed onderzoek te doen. Voor ons is het belangrijk dat de zorg laagdrempelig, persoonlijk en toegankelijk is.”

Coen Smit

Eigenaar Feet Support

Mijn naam is Coen Smit, eigenaar van Feet Support.

In 2009 ben ik begonnen als zelfstandig podotherapeut, een prachtig vak. Als extra uitdaging en ter verbreding van mijn kennis specialiseerde ik mij verder in sportpodotherapie. In de loop der jaren heb ik met plezier verschillende functies ingevuld bij Leading Foot Technology en daarna begon het echte avontuur; het opzetten van de allereerste praktijk in Twente met een gespecialiseerde tak voor sportpodotherapie. Voorheen onder de naam ZorgSaam Sportpodotherapie en per 1 mei 2019 onder de naam Feet Support.

Het kennisdomein van een (sport)podotherapeut reikt verder dan de voet. Een voet maakt deel uit van een bewegingsketen waarin alle schakels moeten kloppen. Elk persoon heeft een unieke fysieke bouw en ondergaat verschillende bewegingspatronen. Ook iedere sport is weer anders en kent specifieke factoren die een rol kunnen spelen bij blessures. Of je nou een sporter bent of komt voor onze algemene podotherapie, ik ga graag met jou de uitdaging aan!

Willemijn Tenten

Podotherapeut Feet Support

Mijn naam is Willemijn Tenten.

Sinds een aantal jaar ben ik afgestuurd als allround podotherapeut. Inmiddels ben ik bezig met de opleiding tot kinderpodotherapeut. Vanaf augustus zal ik werkzaam zijn bij Feet Support op de locaties Hellendoorn en Wierden.
­
Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij Feet Support en iedereen van jong tot oud van zijn of haar klachten af te helpen. Wie weet tot ziens in de praktijk!De eerste stap naar gezond bewegen

Ben je klaar om de stap te maken om gezond te blijven bewegen? Voorkomen is beter dan genezen. We kijken graag met je mee waar we jouw leven wat makkelijker kunnen maken.

Neem contact op