Podotherapeutisch onderzoek

Podotherapeutisch onderzoek voor iedereen

Ervaar je klachten aan de voeten, enkels, knieën, heupen en/of lage rug in het dagelijkse leven? Een podotherapeutisch onderzoek is voor iedereen geschikt die deze lichamelijke klachten ervaren en gezond wil bewegen. Het onderzoek spoort mogelijke oorzaken van het probleem op. Zelfs wanneer een combinatie van klachten de oorzaak zijn.

Wanneer je gezond wilt blijven bewegen, is een podotherapeutisch onderzoek een stap in de goede richting. Wij staan voor je klaar met een gerichte en persoonlijke analyse. Op basis van de uitkomsten bieden we je een passende behandeling aan om de oorzaak van het probleem aan te pakken.

Onze werkwijze tijdens een podotherapeutisch onderzoek

Bij Feet Support doen we grondig onderzoek naar de oorzaak van lichamelijke klachten. Het eerste onderzoek duurt dan ook 45 tot 60 minuten. We stellen je uitgebreid vragen en nemen een lichamelijk onderzoek af waarbij we kijken naar de functionaliteit van relevante gewrichten en spiergroepen.
Vervolgens maken we een drukmeting van jouw voeten, zodat we de belasting hierop nauwkeurig in kaart kunnen brengen. Hierbij maken we een videoanalyse van jouw looppatroon en sportbewegingen. Als laatste beoordelen wij de schoenen voor dagelijkse gebruik.

Het doel is om een goede indruk te krijgen van de totale bewegings- en beperkingsmogelijkheden van jouw lichaam. Sommige klachten lossen we niet alleen op. Wanneer klachten verdergaan dan podotherapie werken wij samen met collega zorgprofessionals, zoals Fysiotherapie ZorgSaam.

Na het onderzoek vertellen wij je wat de oorzaak van de blessure of klachten zijn. Hiervoor bieden we je gelijk een passende behandelmethode aan. Dit is wel afhankelijk van de oorzaak. Indien nodig verwijzen we je door naar collega’s.

Diensten

Feet Support
Hellendoorn

Koemaste 2C
7447 AV Hellendoorn
Telefoon: 0548-226288
Email: info@feetsupport.nl

Openingstijden

Dinsdag: 8.00 – 17.00
Woensdag: 8.00 – 17.00
Donderdag: 8.00 – 12.00
Vrijdag: 8.00 – 12.00

Therapeut

Coen Smit
Nadia Winkeler

Afspraak plannen