3D printen van steunzolen

Graag maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen binnen de podotherapie. Zo worden vanaf heden de zolen bij Feet Support 3D geprint! Wij beschikken over een speciale 3D-printer waarmee laagje voor laagje de zool wordt geprint voor een perfecte pasvorm.

Enkele voordelen van deze zolen:

  • Betere kwaliteit 
  • 100% reproduceerbaar
  • Nog meer gepersonaliseerd door uitgebreide mogelijkheden
  • Snelle levering van zolen bij pijnklachten 
  • Milieu vriendelijke productie; 98% minder restafval, het is 100% stofvrij en de zolen kunnen gerecycled worden

Hoe het werkt

De zolen zijn gemaakt van een kunststof speciaal ontworpen voor het printen van inlegzolen. Het materiaal is zeer sterk en licht van gewicht. De voetmetingen en de gegevens uit het podotherapeutisch onderzoek worden gebruikt om de samenstelling en uitvoering van de inlegzool te bepalen. Met speciale CAD software sturen we deze ‘bouwtekening’ door aan de 3D printer en vervolgens worden uw maatwerk steunzolen uitgeprint.

Download hier de video: 3D podoprinter V2

Pijnklachten? Blijf er niet te lang mee lopen, maak hier een afspraak.