Wij hebben besloten om vanaf vrijdag 20 maart tot en met vrijdag 3 april de praktijk te sluiten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

We horen in de media hoe het coronavirus in de Nederlandse samenleving om zich heen slaat. Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, heb ik de beslissing genomen de praktijk vanaf heden voor fysieke patiëntenafspraken te sluiten. Dit geldt zowel op de locatie Nijverdal, Hellendoorn en Wierden. Deze sluiting duurt in ieder geval tot 6 april.

In de afgelopen weken zijn er al veel maatregelen getroffen. Voor zowel zorgverleners als patiënten is het onzeker wat het juiste beleid is om verspreiding tegen te gaan.
Ik ontvang veel telefoontjes over de onzekerheid over wel of niet doorgaan van de afspraken. In samenspraak met fysiotherapie praktijken op de desbetreffende locaties, hebben we er samen voor gekozen om praktijk tijdelijk te sluiten in het belang van de volksgezondheid.
De beslissing valt mij zwaar omdat wij als zorgverlener mensen willen helpen, ook juist in deze moeilijke tijden. Daarnaast heeft het natuurlijk ook forse financiële gevolgen.

Welke mogelijkheden bied ik wel?

Behandeling op afstand “digitale zorg”
Ondanks de beperkingen moeten we ook denken in mogelijkheden. De laatste jaren zien we digitale zorg opkomen onder de noemer E-healt. De coronaproblematiek geeft een extra stimulans om hier gebruik van te maken.

Telefonisch of video consult
U kunt zich bij mij aanmelden voor een telefonisch- of videoconsult met betrekking tot uw lichamelijke klacht. Tegenwoordig is dit technisch zeer goed mogelijk.
U kunt hiervoor mailen naar coen@feetsupport.nl of bellen naar 0548-226288. U ontvangt van mij aanvullende informatie, zoals een inlogcode en de tijd van de afspraak. Ook voor de ‘digibeten’ onder ons, zeer gebruiksvriendelijk!

Podotherapie bij spoedgevallen
In enkele gevallen maken we uitzonderingen en zullen we toch overgaan tot een fysiek consult. Bijvoorbeeld wanneer de klachten te beperkend zijn om goed te kunnen functioneren.

Contact opnemen
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor één van bovengenoemde diensten dan vraag ik u bij voorkeur om via e-mail contact met mij op te nemen. We hopen de normale behandelafspraken op locatie weer vanaf maandag 6 april in te plannen, tenzij er anders wordt besloten, hier zal ik u dan wederom over mailen.
Tot die tijd is het verstandig om onze website www.feetsupport.nl en Facebookpagina in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Ik hoop op deze manier u van dienst te blijven en wil u alvast bedanken voor het begrip voor deze bijzondere situatie. Ik hoop dat ik u in goede gezondheid terug zie in de praktijk!

Coen Smit
coen@feetsupport.nl
0548-226288
www.feetsupport.nl

Terug naar Blogs