Lees hier onze blogs

Wij hebben besloten om  de praktijk voor onbepaalde tijd te sluiten om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Beste client,
Vanwege de gezamenlijke strijd tegen het coronavirus heb ik helaas het moeilijke besluit moeten nemen om de praktijk van Feet Support te sluiten tot nadere berichtgeving (voorlopig tot 6 april). Omdat jullie gezondheid de hoogste prioriteit heeft, zijn fysieke bezoeken aan de praktijk dus niet meer mogelijk. De beslissing valt mij zwaar omdat wij als zorgverlener mensen willen helpen, ook juist in deze moeilijke tijden.

Daarom is er nagedacht over mogelijke alternatieven, zodat Feet Support jullie van dienst kan blijven. Lees hieronder over de mogelijkheden.

Welke mogelijkheden bied ik wel?

Behandeling op afstand “digitale zorg”
Ondanks de beperkingen moeten we ook denken in mogelijkheden. De laatste jaren zien we digitale zorg opkomen onder de noemer E-healt. De coronaproblematiek geeft een extra stimulans om hier gebruik van te maken.

Telefonisch of video consult
U kunt zich bij mij aanmelden voor een telefonisch- of videoconsult met betrekking tot uw lichamelijke klacht. Tegenwoordig is dit technisch zeer goed mogelijk.
Via de contactpagina kunt u een afspraak maken bij de “Online Praktijk”. U ontvangt van mij aanvullende informatie, zoals een inlogcode en de tijd van de afspraak. Ook voor de ‘digibeten’ onder ons, zeer gebruiksvriendelijk!

Podotherapie bij spoedgevallen
In enkele gevallen maken we uitzonderingen en zullen we toch overgaan tot een fysiek consult. Bijvoorbeeld wanneer de klachten te beperkend zijn om goed te kunnen functioneren.

Contact opnemen
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor één van bovengenoemde diensten dan vraag ik u bij voorkeur om via de contactpagina contact met mij op te nemen. We hopen de normale behandelafspraken op locatie weer vanaf maandag 6 april in te plannen, tenzij er anders wordt besloten.

Ik hoop op deze manier u van dienst te blijven en wil u alvast bedanken voor het begrip voor deze bijzondere situatie. Ik hoop dat ik u in goede gezondheid terug zie in de praktijk!

Coen Smit

Afspraak plannen

De eerste stap

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op