Op zoek naar goede schoenen voor moeilijke voeten in de zomer?

Het mooie weer is in aantocht! Dus straks trekken we massaal onze slippers en sandalen weer uit de kast of gaan we winkelen voor nieuwe schoenen. Maar wat als je moeilijke voeten hebt…? Dit jaar doe je maar weer een poging. Je sleurt jezelf langs allerlei schoenenwinkels en trekt ieder soort van het rek af. In de hoop dat íets past én ook nog mooi is.

Met moeilijk voeten is het nu eenmaal niet eenvoudig om schoenen te vinden. Maar moet je dan maar accepteren dat er geen schoenen zijn voor moeilijke voeten?

Standaard assortiment voldoet niet voor moeilijke voeten

We vinden het allemaal heerlijk om met sandalen en teenslippers te lopen. Helaas biedt het standaard assortiment weinig tot geen schoenen met uitneembare zool of specifieke breedte / lengtemaat. Stijlvolle, goede schoenen voor moeilijke voeten zijn bijna gewoon niet te vinden.

Zeker, merken als Gabor en Ara bieden voldoende ondersteuning en zijn vaak verkrijgbaar in brede en extra brede maten. Echter, je bent hier ook weer beperkt aan het standaard assortiment. Wat als we je vertellen dat er meer mogelijk is? Dat jij precies de schoen kan krijgen die jij wilt én tegelijkertijd stijlvol en goed is voor jouw voeten. Klinkt dat goed in de oren? Lees dan snel verder.

Gewoon goede schoenen voor moeilijke voeten

Volstaat het standaard assortiment niet? Stel ze dan gewoon helemaal zelf samen! Speciaal voor de zomer maken wij sandalen en teenslippers helemaal op maat. Jij kiest het model en het materiaal. Wij zorgen dat deze compleet aansluit bij jouw voeten. Hoe we dat doen? Hiervoor werken wij samen met Sandalinos.

Op hun website kies je uit het gewenste model en materiaal. Daarna ontvang je een unieke code waarmee je bij ons een afspraak kunt maken voor het aanmeten. Let op! De levertijd is gemiddeld 4 tot 6 weken. Wil je dus voordat de vakantie en het echte zonnige weer begint jouw sandalen of teenslippers dragen? Wees er dan snel bij en stel jouw Sandalinos vandaag nog samen!

Over Feet Support

Bij Feet Support zien we een leuke uitdaging in het vinden van goede schoenen voor moeilijke voeten. Het is zelfs onze missie om iedereen gezond te laten bewegen in het dagelijkse leven en tijdens sportactiviteiten. Wij leveren zorg op maat, want iedereen is uniek.